Naturals 100%

Mestres galeters centenaris

Cent anys d’història han permès la continuïtat d’una tradició galetera única que s’ha mantingut fidel als seus orígens, respectant les bases del seu “saber fer” original.

Els pilars principals de l’empresa són la utilització de productes naturals, la recerca continua de l’excel·lència i la innovació.

ametlla-p9gvdugv83xt1yy1q3d4p2b5ied3wr3s4mcp0jkiuo

Ametlla

Les nostres galetes no porten cap tipus d’additius, conservants ni colorants. S’elaboren amb un alt percentatge d’ametlla  provinent de la nostra conca mediterrània que es caracteritza per la seva dolçor.  Seleccionem el millors ingredients per oferir-vos galetes d’alta qualitat.

Recerca de l'excel.lència

La contínua inversió en maquinària d’última generació, la recerca de noves formulacions i l’aplicació dels avenços tecnològics permeten ampliar la gamma i millorar la qualitat i presentació de les galetes.

Oferim als paladars més exigents els autèntics Plaers d’Ametlla.

5-scaled-p9gvdtj119wiqczevkyi4kjox0hqp201shp7j9lx0w
santa-coloma-scaled-p9gvdtj119wiqczevkyi4kjox0hqp201shp7j9lx0w

Compromesos amb el territori

Santa Coloma de Farners, capital de La Selva, és una ciutat envoltada de natura, rius d’aigües transparents i lliure de  contaminació.

Joaquim Trias va iniciar l’activitat al carrer del Centre de Santa Coloma i seguim arrelats al territori, estimant-lo, promocionant-lo i col·laborant amb totes les entitats de la nostra població. 

El nostre compromís