SOPAR DELS MIRALLS 2024

El 15 de març 2024 es va celebrar el Sopar dels Miralls. un esdeveniment que s’organitza amb l’objectiu de recollir fons per a la recerca de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (Idibgi).

Aquest any l’organització ha atorgat a la Salle de Santa Coloma de Farners i a Galetes Trias un reconeixement per a la iniciativa que porten a terme cada any amb la capsa d’Especial 8 Solidària.

Moltes gràcies pel premi, us estem molt agraïts. Nosaltres seguirem recolzant-vos perquè pugueu seguir aquesta gran tasca de promoure recerca per preservar i millorar la salut de les persones.

El 15 de marzo ”El sopar dels miralls” (@soparmiralls).

 

 

Un evento que se organiza con el objetivo de recoger fondos para la investigación del Instituto de Investigación Biomédica de Girona (@idibgi).

Este año la organización ha otorgado a la Salle de Santa Coloma de Farners (@lasallesantacoloma @_venus.aps_ @lasallecatalunya) y a Galetes Trias un reconocimiento por la iniciativa que llevamos a cabo cada año con la caja Especial 8 solidaria.

Muchas gracias por el premio, estamos muy agradecidos. Nosotros seguiremos apoyándoos para que podáis continuar con este gran trabajo de promover la investigación para preservar y mejorar la salud de las personas.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email