REFRESCA’T

TRIANGLE LLIMA -LLIMONA AMB TISANA DE CAVA

 

 

D’aquí poques setmanes donarem la benvinguda a l’estiu.
Dies per aprofitar cada instant, des dels llargs i càlids vespres fins a les nits estrellades i les converses sota el cel obert!

Com que sabem que tens el paladar exquisit, et proposem aquesta varietat de Ventalls farcits per compartir amb les teves amistats i gaudir de nits inoblidables:

Ventalls farcits de llima, llimona i xocolata blanca que t’aportaran la frescor i l’alegria d’aquesta temporada! Son ideals per combinar amb una Tisana de cava ben fresqueta.

Aquesta galeta respon a un nou repte de Galetes Trias per sorprendre els seus consumidors habituals i atraure als nous oferint productes innovadors i ampliant així la gama de TRIANGLES TRIAS ja existents al mercat.

Es tracta d’una especialitat que pren com a base els seus tradicionals Ventalls, una galeta molt cruixent en forma triangular que Trias innova amb nous sabors.  D’aquesta manera la marca ofereix noves sensacions gastronòmiques i combina la dolçor de la xocolata blanca amb el punt àcid i frescor de la llima i la llimona i que ofereix una barreja de contrastos perfecte per compartir amb amics i família.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email