ALIMENTARIA 2022

TRIAS US CONVIDA A VISITAR ALIMENTARIA 2022

De nou estarem encantats d’atendre a tots els nostres clients, col·laboradors i amics per presentar-vos els nostres nous productes;  presentem  una nou  Ventall farcit de xocolata blanca amb llima i llimona.

 Trias Galetes-Biscuits, empresa líder en l’elaboració de galetes llança una  innovadora proposta amb una nova varietat dels seus clàssics ventalls creant el TRIANGLE farcit de xocolata blanca i llima i llimona.

Aquesta galeta respon a un nou repte de Galetes Trias per sorprendre els seus consumidors habituals i atraure als nous oferint productes innovadors i ampliant així la gama de TRIANGLES TRIAS ja existents al mercat.

Es tracta d’una especialitat que pren com a base els seus tradicionals Ventalls, una galeta molt cruixent en forma triangular que Trias innova amb nous sabors.  D’aquesta manera la marca ofereix noves sensacions gastronòmiques i combina la dolçor de la xocolata blanca amb el punt àcid i frescor de la llima i la llimona i que ofereix una barreja de contrastos perfecte per compartir amb amics i família.

Es comercialitzaran en envasos 100gr que el fan un producte apte per a ser  consumit en qualsevol moment

La Fira Alimentaria  es celebra del 4 -7 d’abril a Barcelona. Estarem situats el Pavelló 1 stand D199-1.

Serà un plaer poder-vos tornar a veure i compartir amb vosaltres les nostres delicioses galetes.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email